Thursday, May 30, 2024
Follow Us
Gazdaság

A How Music Got Free a 90-es évekbe és a korai századokba kalauzolja vissza a nézőket, amikor az FBI kiterjedt nyomozást indított a zenei kalózkodás ügyében.

Gazdaság

Megnyitják májusban az 50 milliárd forintos új Fókuszterületi innovációs pályázatot, amelyben még nagyobb hangsúlyt kapnak az egyetemi-kutatóintézeti-vállalati együttműködések - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium felsőoktatásért, innovációért, szakképzésért és felnőttképzésért felelős államtitkára csütörtökön egy budapesti konferencián.

Gazdaság

Egyértelműen véget ért a recesszió Magyarországon, mostantól csak a növekedés mértéke a kérdés - mondta az M1 aktuális csatorna műsorában a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) vezető közgazdásza.

Gazdaság

A Spar Magyarország 1023,2 milliárd forint bruttó árbevételt ért el 2023-ban, 15,8 százalékkal többet az előző évinél, az eladott termékek mennyiségében ugyanakkor éves szinten mintegy 4 százalékos volt a csökkenés tavaly - mondta a vállalat elnök-ügyvezetője múlt szerdán Budapesten, a cég évértékelő sajtótájékoztatóján.

Gazdaság

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a régiós üzemanyagárak monitorozása és összehasonlíthatósága érdekében 2024. április 19-én pénteken közzéteszi új kísérleti statisztikáját. Az üzemanyagár-kísérleti statisztika alapját az Eurostat Weekly Oil Bulletin jelenti, amelynek adataiból a KSH régiós átlagárat számol a 95-ös benzin és dízelüzemanyagokra vonatkozóan - jelentette be szerdán a KSH.

Gazdaság

Az Európai Parlament (EP) elfogadta a "reggeli irányelvek" módosítását - közölte az EP múlt szerdán.

Gazdaság

A marihuána legalizálása a kábítószer-csempészet aranykorát nyitotta meg?

Gazdaság

A Szentkirályi minőségellenőrző laboratóriuma jelezte, hogy a palackozás során a 1,5 literes szénsavmentes Szentkiralyi termékbe csekély adagban tisztitószer került, ezért a Szentkirályi Magyarország kéri a fogyasztókat, akik múlt pénteken, március 22-én bármelyik Auchan áruházban olyan 1,5 literes, szénsavmentes (rózsaszín kupakos) Szentkirályi ásványvizet vásároltak, amelynek a palack nyakán látható lejáratai ideje 21.03.2025, hogy ne fogyasszák el azt, hanem vigyék vissza az áruházba, ahol vásárolták.

Gazdaság

Megkezdte a Szibéria ereje és a Szahalin-Habarovszk-Vlagyivosztok gázvezeték összekötését a Gazprom a több mint 800 kilométereres Belogorszk-Habarovszk szakasz építésével - közölte az orosz állami gázvállalat csütörtökön a Telegram-csatornáján.

Gazdaság

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) nagy hangsúlyt helyez a fogyasztók védelmére az online térben is, és elemzi a mesterséges intelligencia piaci versenyre gyakorolt hatását is - közölte a GVH múlt csütörtökön az MTI-vel.

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries