Saturday, July 24, 2021
Follow Us
Gazdaság

A legnagyobb területen, több mint 6700 hektáron a kukorica, közel 3700 hektáron a napraforgó, míg 3000 hektárt meghaladóan az őszi búza károsodott a jégeső miatt.

Gazdaság

A töretlen népszerűségű focista jelenleg miamiban játszik. Ez azonban nem csupán munka számára, hanem a tőle megszokott módon kőkemény üzlet.

Gazdaság

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-t jelölte ki, hogy 2021. szeptember 1-jétől biztosítsa a villamosenergia-ellátást az ELMŰ-ÉMÁSZ Energiaszolgáltató Zrt. által egyetemes szolgáltatásban ellátott ügyfeleinek - közölte a MEKH és MVM az MTI-vel pénteken.

Gazdaság

A 21 éves LINSEY Donovan az a fiatal vállalkozó, aki dollármilliókat keres az ingatlanokkal. Felnőttként Linsey-nek és családjának nem volt sok pénze, ami megadta neki azt az elszántságot és lendületet, ami ilyen sikeressé tette.

Gazdaság

Minden autóvásárló arról álmodik, hogy a megvásárolt jármű értéke nem csökken. Sajnos ez nem így van, már a szalonból távozva kevesebbet ér új autónk. Az értékvesztés réme csak az igen különleges, drága járműveket kerüli el.

Gazdaság

Az átlagoshoz képest 80 százalékkal kevesebb őszibarack terem az idén, miután a tavaszi fagyok jelentős károkat okoztak - közölte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) pénteken.

Gazdaság

A Wizz Air júliustól 32 új útvonalon 19 célországba indít járatokat Olaszországból, ezzel történetének legnagyobb útvonalbővítését hajtja végre - közölte a légitársaság az MTI-vel múlt csütörtökön.

Gazdaság

A mexikói drogellenes háborúban a "kartell" szóval sokat dobálóznak. A Sinaloa kartell; az Öböl kartell; La Famillia; Los Zetas. De kik is valójában ezek a szervezetek, amelyek annyi erőszakot követtek el Mexikóban - és dollármilliárdokat kerestek ezzel?

Gazdaság

Az MFB Magyar Fejlesztési Bank Zrt. 2020-ban 8,832 milliárd forintos veszteséget ért el az előző évi 400 millió forint nyereség után, konszolidált nettó eredménye 2,536 milliárd forint nyereség volt az előző évi 2,158 milliárd forint veszteséget követően - derül ki a BÉT honlapján csütörtökön közzétett, IFRS standardok szerinti, konszolidált éves jelentésből, amelyet április 28-án fogadott el a bank tulajdonosi jogainak gyakorlója.

Gazdaság

A Carnival Cruise Line hat hajót adott el selejtezésre, hogy csökkentse költségeit, mivel a COVID-19 pusztított a tengerjáró iparágban.