Thursday, May 13, 2021
Follow Us
Gazdaság

Az MFB Magyar Fejlesztési Bank Zrt. 2020-ban 8,832 milliárd forintos veszteséget ért el az előző évi 400 millió forint nyereség után, konszolidált nettó eredménye 2,536 milliárd forint nyereség volt az előző évi 2,158 milliárd forint veszteséget követően - derül ki a BÉT honlapján csütörtökön közzétett, IFRS standardok szerinti, konszolidált éves jelentésből, amelyet április 28-án fogadott el a bank tulajdonosi jogainak gyakorlója.

Gazdaság

A takarmányárak világszintű emelkedése nehéz helyzetbe hozta az állattartókat, a hús drágulása elkerülhetetlen - mondták a Portfolio keddi online konferenciáján részt vevő termelői szervezetek és agrárcégek képviselői.

Gazdaság

A legújabb globális befektetői felmérés szerint az intézményes piaci szereplők továbbra is New Yorkot tartják a világ első számú pénzügyi szolgáltatási központjának, a második a ranglistán a korábban hosszú évekig vezető London. Budapest javított besorolásán tavalyhoz képest.

Gazdaság

Gyorsabb és olcsóbb lesz a hitelfolyósítás, hamarosan számos új jelzáloghitel-kihelyezéshez is alkalmazzák majd a bankok a statisztikai alapú értékbecslés módszerét - közölte a Magyar Bankszövetség pénteken az MTI-vel.

Gazdaság

Megmutatjuk, hogy Kanada nagy bűnszervezetei hogyan mossák tisztára a pénzüket kaszinók segítségével. A rendőrség pedig tehetetlen az ügyben.

Gazdaság

Az IMF szerint az ideiglenes adó csökkentené a társadalmi egyenlőtlenségeket, amelyeket az elmúlt év gazdasági és egészségügyi válsága csak tovább súlyosbított.

Gazdaság

Tanulságos videóban mutatjuk be, mennyit is keres egy igazán sikeres teniszező és mi termeli a sportág profitját.

Gazdaság

Ha egy vérrög elzárja a vér útját az erekben, akkor az könnyen komoly rosszulléthez, vészhelyzethez vezethet. Ugyanilyen hatása volt a nemrég a Szuezi-csatornában elakadt konténerhajónak az Ever Given-nek.

Gazdaság

A márka története egyszerű utci viseletként indult, azonban sikere rakétaként szárnyal, mióta híres rapperek kezdték el hordani.

Gazdaság

Múlt csütörtökön nyitott újra egy 505 millió forint ráfordítással modernizált XVI. kerületi szupermarket, amely 29 munkavállalót foglalkoztat.