Sunday, October 17, 2021
Follow Us
Gazdaság

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) villamosenergia piacmonitoring jelentése szerint augusztusban tovább folytadódott a villamosenergia árának emelkedése az európai és a hazai piacokon egyaránt.

Gazdaság

Megmutatjuk, hogyan lett Reese Witherspoon a világ leggazdagabb színésznője, becsült vagyona 400 millió dollár!

Gazdaság

Kanye West igyekszik betörni a mainstream divat világába. A Gap-pel való együttműködése megmentheti az évek óta hanyatlóban lévő céget!

Gazdaság

Miért nem számít, ha Conor McGregor veszít, és hogyan lett a világ legjobban fizetett sportolója évi egyetlen mérkőzéssel?

Gazdaság

Nem egy átlagos tinédzser munka - segítek a szüleimnek szexbaba üzletet üzemeltetni

Gazdaság

Az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) számításai szerint az augusztusi árindex 127,4 pont lett, 3,1 százalékkal magasabb a júliusinál és 32,9 százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál.

Gazdaság

Öt egyetemmel kötött együttműködési megállapodást a Mészáros Csoport - jelentették be a Mészáros Alapítvány ötödik, Egerszalókon megrendezett éves konferenciáján pénteken.

Gazdaság

Uniós oltalomban részesült a jászsági nyári szarvasgomba - közölte az Agrárminisztérium pénteken az MTI-vel.

Gazdaság

A Grand Theft Auto sorozat az első játék 1997-es megjelenése óta az egekbe szökött eladásokkal áll a videojáték piac csúcsán.

Gazdaság

A belföldi turizmus stabilan helyreállt a koronavírus-járvány okozta leállásból, a külföldi vendégek lassabban, de jönnek Magyarországra - mondta a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában nyilatkozva.

Guller Zoltán emlékeztetett, a nyári turisztikai szezon teljes szabadságban kezdődött, a magyarországi turizmusnak így legalább egy, másfél hónap előnye volt Európával szemben, amelyet meg is tartott.