Friday, October 30, 2020
Follow Us
Videók a nagyvilágból

Mindenki környékén élnek olyan arcok, akik abban élik ki magukat hogy az utcán fel-alá száguldanak, bőgetik a motort, és ettől érzik magukat menőnek.

Videók a nagyvilágból

Mi szerencsés helyzetben vagyunk. Ha lemegyünk futni például a Margit-szigetre legfeljebb egy tacskó ugat meg minket. Ha azonban az ember Brit Kolumbián él, nagyobb dolgok is szembejöhetnek a futóösvényen.

Videók a nagyvilágból

A kerékpár versenyeken igen könnyen történnek balesetek. Elég egy figyelmetlen néző, vagy motoros, és máris nagy a baj. Így nagy a feszültség  a futamokon, ami gyakran erőszakba torkollik.

Videók a nagyvilágból

Képzeld el, hogy árusként kimész a pénteki piacra, kipakolod a gyönyörű gyümölcseidet, és várod a vevőket. Aztán kiderül, hogy a természet nem szeretné, hogy akár egy barackot is eladj.

Videók a nagyvilágból

Az amerikai filmekben jellemző jelenet, amikor mindent fellocsolnak 'benzinnel' majd begyújtják és elsétálnak. Aki kicsit is ismeri a fizikát, a benzin illékonyságát, az pontosan tudja, hogy a való életben ez nem működik, a filmekben is gyújtófolyadékot használnak.

Videók a nagyvilágból

A bakivideók nagyon népszerűek a videó megosztó portálokon. Egy lőtéri hiba azonban könnyen viccesből, tragikusba tud fordulni.

Videók a nagyvilágból

Mai videónkkal 1966-ba utazunk vissza, amikor a nagyhatalmak a hidegháború szoritásában számos nukleáris kísérletet hajtottak végre. Az egyik ilyen szovjet kísérletnek váratlan, és igen kellemetlen mellékhatásai lettek.

Videók a nagyvilágból

Most nem a híres film (amit a BLM mozgalom miatt értelmetlenül támadnak) lesz a cikkünk lényege, hanem egy tajvani kislány, aki nagyon belekapaszkodott egy szélsárkányba.

Videók a nagyvilágból

Nagyon rákattantunk az olyan videókra, melyben állatokat megtévesztésig utánzó robotok rögzítik a felvételeket. Mai anyagunk egy érdekes kérdést boncolgat.

Videók a nagyvilágból

Valószínűleg az emberek nagy része pánikba esik, és menekülni kezd. Nem minden esetben van azonban erre szükség.