Saturday, May 30, 2020
Follow Us
High Life

Bár az autópiacnak nem tett jót a gazdasági visszaesés, attól ne tartsunk, hogy a luxuasutók nem fognak fogyni.

High Life

Ez egy olyan autó, aminek a minőségéről kár is bármit írni. Kvalitásai csakis száraz számokkal írhatóak le.

High Life

A híres rapper bebocsátást nyert Johnny Dang legendás houstoni gyémánt üzemébe. Természetesen a legextrémebb kiegészítőkre vetette rá magát.

High Life

A 77 éves Arturo Rojas a családja dallasban található mexikói éttermében mosogat esténként. Van azonban egy hobbija, és ezzel esetenként húszmillió forintnak megfelelő dollárt is meg tud keresni.

High Life

Az új 911 Turbo S mögött negyvenöt évnyi fejlesztési tapasztalat áll.

High Life

Németországban nagy hagyománya van az egyébként is nagy teljesítményű autók tuningolásának. Az Audik területén az egyik zászló vívő az ABS műhely, akik idén az RS7-ből készítettek még vadabb szörnyeteget.

High Life

Pontosan erre az autóra lesz szükségünk, amikor összeomlik a civilizáció. 2,8 másodperc alatt van százon, nem kell vigyázni a fényezésére, és olyan lapos, hogy alig észrevenni.

High Life

Sok gazdag ember készült a világvégére a koronavírus járvány miatt. Ez az autó nekik készült.

High Life

A szupersportkocsi gyártókat gyakran - és jogosan - éri a kritika, hogy csupán két utasban gondolkoznak. Na de mi lesz azokkal a családokkal akik együtt szeretnék élvezni a száguldást?

High Life

Az egykori nehézsúlyú világbajnok az autók szerelmese, és megengedheti magának, hogy különlegességekből összeállított flotta tulajdonosa legyen.