Sunday, July 03, 2022
Follow Us
High Life

A Ford F-150 Lightning az elmúlt 45 év legkelendőbb amerikai teherautójának teljesen elektromos változata... ezért van a motorháztető alatt dugattyúk helyett Mega Power Frunk.

High Life

Steve Hamilton egy utángyártott autóalkatrész-mogul, aki egy 20 millió dolláros autógyűjtemény tulajdonosa.

High Life

Végre itt az ideje, hogy visszatérjen a CSL jelvény, amelyet eddig csak kétszer viseltek. Itt a BMW M4 CSL: 100 kg-mal könnyebb és 39 lóerővel erősebb, mint a hagyományos M4, és az E46-os rokonára emlékeztető kacsafarok-spoilert visel.

High Life

Az új Cullinan a MANSORY-tól, részletes adatokkal, belsővel.

High Life

Az Everything Elon csatorna azért jött létre, hogy naprakész tartalmakat készítsen a tech-mogul életében történő eseményekről.

High Life

Japánban imádják az egyedi módosításokat és ez az őrület nem csak a szigetországban készülő márkákra vonatkozik. Az amerikai autóknak is nagy rajongótábora él az országban.

High Life

Az Archetype Racinget egy autófanatikus, Curtis indította el néhány évvel ezelőtt azzal az elsődleges céllal, hogy légterelő elemeket készítsen a saját autójához, ami szintén egy GT350.

High Life

Nemrégiben a horvát Rimac elektromos hiperautókat gyártó cégnek a sarkkörön kellett tesztelnie a 2 millió fontos, 1888 lóerős EV hiperautóját... a sarkkörön.

High Life

Új Range Roverek modellek nem jelennek meg olyan gyakran. Valójában ez mindössze az ötödik modellsorozat. De vannak dolgok, amiket még a Range Rover sem tud örökre lehagyni.

High Life

Az ingolstadti gyártó óriás SUV-ját a Mansory tuningcég nemesítette tovább.