Saturday, July 24, 2021
Follow Us
High Life

Múlt héten a Mansory tuningműhely egy Audi modelljét mutattuk be. A fiúk nem ülnek a babérjaikon és a Lamborghini, alapból is erős SUV-ját vették kezelésbe.

High Life

Ha nem lenne elég az alapáron hatvanmilliós ingolstadti sportkocsi hihetetlen teljesítménye, akkor a Mansory változatát ajánljuk.

High Life

Az olasz sportkocsi gyártó SUV-ja már önmagában is duzzad az erőtől. A Mansory mérnökei mindezt azonban kevésnek találták, és saját változatot készítettek azok részre, akiknek igényei és anyagi lehetőségei is nagyobbak.

High Life

A Bugatti "Égi legendák" nevű, limitált kiadású Chiron Sportja veszi a versenyt a Dassault Rafael Marine vadászrepülőgéppel a kifutópályás leszámolásban.

High Life

A több mint hatvanmillió forintos autó az olasz gyár legerősebb gyártmánya.

High Life

Aki egy ilyen, 740 lóerős SUV-ra vágyik, annak igyekeznie kell. Mindössze 125 darab példány készül belőle.

High Life

Csak idő kérdése volt, hogy a Lotus mikor készíti el saját elektromos szuper sportkocsiját. Az Evija prototípusa most megérkezett egy próbakörre.

High Life

Ha a nyári melegben szeretnénk havas pályákon lecsúszni Európában, akkor igen magasra kell mennünk. A német MTM tuningcég Audi RS6-osával ezt viszonylag gyorsan megtehetjük, hiszen az autó 17 másodperc alatt futja a 0-300-at köszönhetően 1001 lőerős motorjának.

High Life

Egyre több autógyártó próbál megfelelni az egyre szigorodó környezetvédelmi előírásoknak. Ez önmagában helyes, de lassan az autózás élménye veszik el a szigorításokkal. Szerencsére még vannak gyártók, akik gondolnak az autózásért rajongó vásárlóikra.

High Life

Javított megjelenés, továbbfejlesztett teljesítmény és összetéveszthetetlen Bayside Blue festés. Ez az R34 GTR kvintesszenciája.