Sunday, July 03, 2022
Follow Us
Mozi, sztárok

Az Actually Me című műsor ezen epizódjában Daniel Ricciardo Forma-1-es pilóta válaszol a rajongók valódi kommentjeire a Twitteren, az Instagramon, a Quorán, a Wikipedián, a Redditen, a YouTube-on és a TikTokon.

Mozi, sztárok

A Vogue az énekesnő nyári koncertsorozatának próbájára nézett be, hogy titkokat szedjen ki a szépségből.

Mozi, sztárok

Van néhány dolog, ami nélkül Jon Bernthal nem tud élni.

Mozi, sztárok

Az internet kedvenc híressége ellátogat a "Jimmy Kimmel Live"-ba, és elárulja, hogy mely városi legendák igazak róla.

Mozi, sztárok

Két hete írtunk a rapper Kit Kat rajongásáról. Most pedig írusként terjedt el egy videó, amin egy autista rajongóval találkozik!

Mozi, sztárok

Josh Brolin Oscar-díjra jelölt színész, akinek karrierje többek között a Nem vénnek való vidék, a Sicario, a Deadpool, a Bosszúállók és még sok más filmet foglal magában.

Mozi, sztárok

Az itthon is népszerű Kit Kat csokoládénak japánban hatalmas rajongótábora van. Éppen ezért a gyártó nagyon sok ízben dobja piacra a terméket a szigetországban.

Mozi, sztárok

A Valójódi én című sorozat ezen epizódjában Nicolas Cage alámerül az interneten, és válaszol a rajongók valódi kommentjeire a Twitteren, az Instagramon, a Quorán, a Wikipedián, a Redditen, a YouTube-on és a TikTokon.

Mozi, sztárok

Courteney Cox színésznő és rendező, akit olyan óriási sikerekből ismerhetünk, mint a Jóbarátok, a Sikoly, a Cougar Town és még sok más film.