Saturday, April 01, 2023
Follow Us
Mozi, sztárok

Jenna Ortega Golden Globe-jelölt színésznő, akit olyan elismert filmekből ismerhetsz, mint az X és a Bukás, valamint a Netflix hatalmas világsikere, a Wednesday.

Mozi, sztárok

Anna Kendrick Oscar-, Emmy-, és Tony-díjra jelölt színésznő, akinek életrajzában az elismert Broadway-előadásoktól kezdve a szeretett indie-filmeken át a rekordokat döntögető filmes franchise-okig minden megtalálható.

Mozi, sztárok

LL COOL J kétszeres Grammy-díjas előadó, a rap úttörője és a Rock N' Roll Hírességek Csarnokába nemrégiben felvett tag.

Mozi, sztárok

Lenny Kravitz négyszeres Grammy-díjas énekes-dalszerző és generációjának egyik meghatározó rockzenésze, aki több mint 40 millió lemezt adott el világszerte, hosszú zenei karrierje során.

Mozi, sztárok

Dan Bilzerian, az Instagram királya éppoly ellentmondásos életmódot folytat, mint amilyen csábító. Playboy és profi pókerjátékos, olyanokkal lóg együtt, mint Floyd Mayweather és DJ Steve Aoki, és ezzel folyamatosan dicsekszik több mint 20 millió Instagram-követőjének.

Mozi, sztárok

Az MTV műsorvezetője egy Playboy modellt vett feleségül.

Mozi, sztárok

Ryan Reynolds & Will Ferrell próbára teszik barátságukat a Do You Even Know Me? nagyon vicces epizódjában.

Mozi, sztárok

Zoe Saldaña egy olyan színésznő, aki korunk legnagyobb kasszasikereket hozó sci-fi franchise-aiban játszik.

Mozi, sztárok

Íme Kevin Hart gyűjtemény! A 2022-es SEMA Show-n került bemutatásra.

Mozi, sztárok

James Corden a The Late Late Show with James Corden 12-szeres Emmy-díjas műsorvezetője. Emellett Sally Hawkins oldalán láthatod őt a Mammals című sötét komédia-dráma sorozatban, amely november 11-én jelent meg a Prime Video-n.