Sunday, October 17, 2021
Follow Us
Mozi, sztárok

Norm Macdonald komikus alig egy hónapja hunyt el, miután elvesztette a rákkal vívott küzdelmet.

Mozi, sztárok

Jonah Hill szeret utazni, azonban a bohókás színész minden út alkalmával ragaszkodik néhány dologhoz, ami nélkül nem indul el.

Mozi, sztárok

Az Egyesült Államokban óriási hagyománya van a különleges, egyedi, vagy kis példányszámú sportcipők gyűjtésének. Ez alól a sztárok sem kivételek.

Mozi, sztárok

Elijah Wood 30 éves színészi pályafutása során több mint 60 filmben szerepelt - az Oscar-díjas indie filmektől kezdve minden idők egyik legnagyobb bevételt hozó filmes franchise-áig, A Gyűrűk Uráig.

Mozi, sztárok

Matt Damon Oscar-díjas színész, aki az elmúlt 25 év legikonikusabb filmjeiben játszott - a Good Will Huntingtól a Ryan közlegény megmentésén át a Bourne-filmsorozatig és még sok más filmben.

Mozi, sztárok

Lorde kétszeres Grammy-díjas énekes-dalszerző, és most visszatér a várva várt harmadik stúdióalbumával, a Solar Powerrel.

Mozi, sztárok

Lássuk, hogy a Stranger Things és a Fekete özvegy sztárja hogyan boldogul a fűszeres ételekkel.

Mozi, sztárok

A Phoenx Suns huszonöt éves kosárlabdázója az autókülönlegességek nagy rajongója.

Mozi, sztárok

Három évvel ezelőtt a coloradói születésű modell első manhattani lakásának megvásárlását fontolgatta, mígnem egy sorsszerű nashville-i látogatás megváltoztatta terveit.

Mozi, sztárok

Ed Sheeran négyszeres Grammy-díjas énekes-dalszerző, aki több koncertjegyet és albumot adott el, mint szinte bármely más zenész a történelemben.