Thursday, May 13, 2021
Follow Us
Mozi, sztárok

A Manchester United egykori legendás hetese az olasz luxusmárkával kötött reklámszerződést. Ennek az együttműködésnek a keretében készült is egy reklámfilm.

Mozi, sztárok

Mark Wahlberg három évtizede tevékenykedik a szórakoztatóiparban. Volt modell, rapper, majd népszerű színész.

Mozi, sztárok

Paris Hilton az elmúlt évtized botrányhősnője. Ma már visszafogottabb életet, de természetesen az életszínvonalból nem adott lejjebb.

Mozi, sztárok

A Bill és Ted filmek harmadik része tavaly jelent meg. Ez újra a reflektorfénybe helyezte Keanu Reeves-t és Alex Wintert. Bár Reeves nagyon nem is került ki onnan.

Mozi, sztárok

Az amerikai PBS csatornán fut a Találd meg a gyökereidet Henry Louis Gates Jr-ral című műsor, melyben a szereplők családfáját, a felmenők történetét kutatják fel a műsor készítői. A legutóbbi adásban Pharell Williams volt a vendég.

Mozi, sztárok

Jon Bernthal a Punisher című népszerű sorozatban egy profi exkatonát alakít. A szerep hitelességéhez magas fokon sajátította el a fegyverhasználatot.

Mozi, sztárok

Most, hogy a Sussex-i herceg és felesége dél-kaliforniába költöztek, James Corden úgy gondolta, itt az ideje, hogy megmutassa Harry hercegnek a látnivalókat.

Mozi, sztárok

Számos alkalommal hoztunk felvételeket arról, ahogyan a sztár dublőr nélkül hajt végre nyaktörő jeleneteket. Most egy anyagban foglaltuk a mutatványokat, néhány fontos infóval megtámogatva.

Mozi, sztárok

Ezt már írtuk korábban is, de most újabb bizonyítékot is kaptunk rá.

Mozi, sztárok

A Patek Philippe Nautilust számos sztár választja magának és ez igen jót tesz az egyébként is népszerű óramárka presztizsének.