Monday, April 29, 2024
Follow Us

Új vállalkozás, vagy egy projekt indításánál ma már szinte természetes, hogy az első lépések között szerepel az internetes megjelenés elindítása. Na de hogyan válasszunk magunknak tárhelyet?

A legtöbb tárhely szolgáltatónál számos csomag közül lehet választani. Mi most úgy döntöttünk saját szolgáltatónk a Domain Regisztráció Kft tárhelyeit vesszük alapul a cikkhez.

Léteznek olyan cégek, akiknek valóban nincs szükségük honlapra. Az e-mail használat azonban már évtizedek óta mindennapjaink része, és egy magára valamit adó vállalkozás saját e-mail címeket használ az ingyenes szolgáltatások helyett. Nekik nincs szükségük nagy tárhelyre, mysql adatbázisra. Számukra ideális választás a Levelező tárhely, ahol egy domain kezelése mellett akár öt tetszőleges e-mail címet is létrehozhatnak.

A Mini csomag az induló vállalkozások tökéletes választása mérete elegendő akár két egyszerűbb weboldalhoz, melyekhez akár mysql adatbázis is használható. A tárhely plusz előnye, hogy akár 20 e-mail fiókot is létrehozhatunk. Ennél a szolgáltatónál az e-mail fiókok mérete 500 MB és nem a webtárhely méretét csökkentik, hiszen külön, kapcsolt szolgáltatásként egy levelezőszerverről működnek.

A Start csomaggal kitárul a világ. A hatalmas méretű tárhelyhez korlátlan számú domain név adható és ugyanez igaz az e-mail fiókokra is. Ha valaki több projekt weboldalt üzemeltet egyetlen tárhelyen kezelhet minden domaint és fiókot. A munkát a felhasználóbarát admin felület könnyíti.

A Mester csomag 3Gb-os méretével ideális webáruházak számára, de akár száz darab átlagos méretű honlaphoz is elegendő.

A Guru tárhely a webfejlesztők, ügynökségek, viszonteladók számára jó választás. Hatalmas mérete miatt számos ügyfél honlapja futtatható rajta természetesen korlátlan számú domain és e-mail hozzáadási lehetőség mellett. A webfejlesztési munkát segíti a korlátlan számban hozzáadott aldomain lehetősége, valamint plusz mysql adatbázisok is használhatóak.

Amennyiben Ön nem tudja eldönteni melyik az Ön számára megfelelő csomag a Domain regisztráció Kft munkatársai állnak rendelkezésére a 20 9999 771-es számon.

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries