Sunday, April 21, 2024
Follow Us
Gazdaság

Az Európai Parlament (EP) elfogadta a "reggeli irányelvek" módosítását - közölte az EP múlt szerdán.

Gazdaság

A marihuána legalizálása a kábítószer-csempészet aranykorát nyitotta meg?

Gazdaság

A Szentkirályi minőségellenőrző laboratóriuma jelezte, hogy a palackozás során a 1,5 literes szénsavmentes Szentkiralyi termékbe csekély adagban tisztitószer került, ezért a Szentkirályi Magyarország kéri a fogyasztókat, akik múlt pénteken, március 22-én bármelyik Auchan áruházban olyan 1,5 literes, szénsavmentes (rózsaszín kupakos) Szentkirályi ásványvizet vásároltak, amelynek a palack nyakán látható lejáratai ideje 21.03.2025, hogy ne fogyasszák el azt, hanem vigyék vissza az áruházba, ahol vásárolták.

Gazdaság

Megkezdte a Szibéria ereje és a Szahalin-Habarovszk-Vlagyivosztok gázvezeték összekötését a Gazprom a több mint 800 kilométereres Belogorszk-Habarovszk szakasz építésével - közölte az orosz állami gázvállalat csütörtökön a Telegram-csatornáján.

Gazdaság

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) nagy hangsúlyt helyez a fogyasztók védelmére az online térben is, és elemzi a mesterséges intelligencia piaci versenyre gyakorolt hatását is - közölte a GVH múlt csütörtökön az MTI-vel.

Gazdaság

Az Egyesült Királyság börtönrendszere gazdag és virágzó feketepiaccal rendelkezik, amelynek saját mikrogazdasága a halkonzerveken alapul.

Gazdaság

A világon az ausztrálok fogyasztják a legtöbb kokaint egy főre vetítve, és a világon az egyik legmagasabb árat fizetik érte - grammonként körülbelül 350 dollárt.

Gazdaság

A magyarok 63 százalékának vannak olyan céljai az idei évre, amihez nagyobb anyagi forrás szükséges, a legtöbbet utazásra adnák ki, és a lakásfelújítás is sokaknak fontos cél - derült ki a Cofidis Hitel Monitor reprezentatív kutatásából.

Gazdaság

Új vállalkozás, vagy egy projekt indításánál ma már szinte természetes, hogy az első lépések között szerepel az internetes megjelenés elindítása. Na de hogyan válasszunk magunknak tárhelyet?

Gazdaság

A tavalyi év egészében a foglalkoztatottak átlagos száma 29 ezerrel, 4 millió 724 ezerre emelkedett, a 15-64 évesek foglalkoztatási rátája pedig 74,8 százalék volt, 0,4 százalékponttal magasabb, mint az előző évben - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries