Sunday, October 17, 2021
Follow Us
Szabadidő

Malibui hajsza! Ki és gyorsabban a domb aljára? Egy csapat long boardos vagy egy kerékpáros? Az nyer, aki nem küldi át magát a védőkorlát nélküli útpadkán.

Szabadidő

A 2021-es Harley-Davidson European Bike Week több ezer motorost vonzott egész európából a Faaker-tóhoz, egy gyönyörű parthoz a karintiai tartományban szeptember 7-12 között. A fesztiválozók elsők között tesztelhették a Sportster S modellt, de teljesen betelt a kaland-túramotorra, a Pan America tesztvezetésre is a jelentkezés, ráadásul az érdeklődők a Serial 1 ebike-ot is kipróbálhatták.

Szabadidő

A Dolomitok barlangjaitól, Ruka éjszakai tájaitól és Verbier mitikus csúcsaitól kezdve a "Roots" című sportfilm meghozza a kedvet a téli sportokhoz.

Szabadidő

Gee Atherton 'The Knife Edge' című filmje nem egy alaposan szerkesztett és vágott anyag.

Szabadidő

Új-Zéland az extrém sportok Mekkája. Éppen ezért amikor azt írjuk, csónakázás, nem olyasmire kell gondolni, mint a lágy andalgás a városligeti tavon.

Szabadidő

A dél-afrikai DarkFEST 2021 legjobbjainak összefoglalója.

Szabadidő

Megérkeztek Magyarországra a Harley-Davidson és a Serial 1 közösen fejlesztett, prémium kategóriát képviselő elektromos kerékpárok. Szíjhajtás, vázba integrált, kivehető lítium-ion akkumulátor, négyféle üzemmód, hidraulikus tárcsafék, akár 185 km-es hatótáv - az ebike piac új trónkövetelője a bringázás új dimenzióját ígéri.

Szabadidő

Ez egy két részből álló verseny, melynek győztese a zsűri véleménye és a rajongók által leadott szavazatok alapján derül ki.

Szabadidő

Az X Games Real Street 2021 videók július 5-én jelentek meg. A meghívott sportolók között van Jake Anderson, Matt Berger, Chris Colbourn, Axel Cruysberghs, Ducky Kovacs, Frankie Spears, Milton Martinez és Alexis Ramirez.

Szabadidő

Ausztrália keleti partvidéke a hatalmas hullámok otthona. Nem véletlen, hogy a legtöbb helyi szörfös errefelé veti magát a vízbe.