Wednesday, May 25, 2022
Follow Us
Szabadidő

Ugorj fel Jackson Goldstone profi downhill hegyikerékpáros nyergébe és élvezd a Lourdes-i UCI Downhill Világkupa-pálya egyedülálló 360 POV nézetét.

Szabadidő

Barnes úr szerencséjére, aki kétségtelenül tehetséges a kis hullámokban való szörfözéshez, a családjának volt egy háza Oahu északi partján, ahová gyakran utazott, és ahol télen a szörfözés világában ismert kemény helyeken is próbára tehette magát.

Szabadidő

Jay Alvarez igazán tud élni.

Szabadidő

Brook "The Bulldog" MacDonald visszatért! Újra teker egész nap, minden nap! Ezúttal nincs versenyszalag, de ez nem jelenti azt, hogy az új-zélandi MTB nehézsúlyú versenyző visszafogta magát.

Szabadidő

Akartál már valaha az égben síelni?

Szabadidő

Ha egy ausztrál Off Road rajongó komoly versenyekre gondol, akkor a King of the Hammers jut eszébe. Egy hét tele dombokkal, sziklamászásokkal, káosszal és semmi mással, csak jó időtöltéssel. A Monster Energy sportolói, Cameron Steele, Dustin Jones, Tim Herbst, Phil Blurton, Vaughn Gittin Jr., Loren Healy, Brian Deegan, Shannon Campbell, Wayland Campbell, Bailey Campbell, Sara Price, CJ Greaves és Jeremy McGrath mind különleges élményt és egy pokoli hetet élnek át.

Szabadidő

Mexikó legnagyobb mountainbike fesztiválja a kétkerekűek igazi ünnepe.

Szabadidő

A hőlégballonoktól a vázlatosan alacsony sziklákig és barlangokig mindenről leugrik!

Szabadidő

Magától értetődik, hogy a buggyk már közel sem olyan népszerűek, mint fénykorukban, a '60-as és '70-es években.

Szabadidő

A portugál partszakasz iszonyatos hullámairól híres a szörfösök körében. Ide valóban csak a mindent próbált vagányok merészkednek.