Friday, October 30, 2020
Follow Us
Szabadidő

CJ Collins számára mindegy, milyen a felület. Legyen elhagyott medence, saját készítésű sivatagi ugrató, vagy városi terep. Ő egyiktől sem ijed meg.

Szabadidő

A chilei Molina városka mellett található a kajakosok mennyországa.

Szabadidő

Az ember mindig is vágyott a repülésre, és a technika fejlődésével meg is valósította azt. Mindegy hogy repülővel, ejtőernyővel, wingsuittal vagy siklóernyővel, de lassan uraljuk a levegőt.

Szabadidő

Mindegy a kerékpár mérete, vagy típusa. Brendon Semenuk a downhill királya, bármilyen kétkerekűvel nekivág a hegyoldalnak.

Szabadidő

A kajakozás nagyszerű kikapcsolódás tud lenni. A Tisza-tó környéke nagyszerű helyszín erre.

Szabadidő

10 évvel ezelőtt Ryan Gibb rendező a mérföldkőnek számító mountain bike filmjét a Life Cycles-t, majd ezután évekig reklámfilmeket készített.

Szabadidő

A hegyikerékpárosok kalandjaiba általában fejkamerákkal rögzített felvételek segítségével tekinthetünk be. Természetesen azokon keresztül is átjön mekkora élmény ez a szabadidős sport, és milyen komoly felkészülést és koncentrációt igényel. Most a sportág egy profi képviselője új szintre emelte a filmezést.

Szabadidő

Salzburg nem igazán a szabadidős sportokról híres. Aki ide érkezik inkább Mozart örökségét szeretné magába szívni.

Szabadidő

Tavullia egy álmos kisváros észak-olaszországban. Vajon miért jön ide annyi motors mégis?

Szabadidő

Ha valaki nagyon elszánt a hobbijával kapcsolatban, akkor mindenre képes. Fokozottan igaz ez arr a néhány Új-Zélandi srácra, akik 3 évüket szánták egy szuper pálya építésére. Veszélyes terepen, télen-nyáron.